Αποστολή & Επιστροφές

Προσφέρουμε γρήγορη αποστολή σε όλο τον κόσμο. Καλώς ήλθατε να συλλέξετε αυτόν τον ιστότοπο και να πείτε στους φίλους και την οικογένειά σας, καλές αγορές!

1. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα λάβετε αμέσως ένα μήνυμα επιβεβαίωσης παραγγελίας. Εάν δεν λάβετε το email επιβεβαίωσης, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως.

2. Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση αποστολής σας πριν από την πληρωμή, καλύτερα να αφήσετε τον αριθμό τηλεφώνου για επικοινωνία. Καταχωρίστε μια έγκυρη διεύθυνση email και ελέγξτε τα email σας μετά την αγορά για τυχόν ενημερωμένες πληροφορίες.

3. Τα στοιχεία αποστέλλονται γενικά εντός 12-24 ωρών μετά την επαλήθευση της πληρωμής (Σάβ. & Κυρ. Και οι περισσότερες εθνικές αργίες εξαιρούνται).

4. Συνήθως χρησιμοποιούμε DHL, EMS, UPS ή FedEx για την παράδοση των αντικειμένων σας, απευθείας στην πόρτα σας, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στο σπίτι όταν έφτασε το δέμα στην πόρτα σας.

5. Μόλις στείλουμε το δέμα σας, θα σας στείλουμε τον αριθμό παρακολούθησης μόλις είναι διαθέσιμος. Ο χρόνος διέλευσης του πακέτου διαρκεί συνήθως 5 έως 10 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό, τις διακοπές και τους παράγοντες που βρίσκονται εκτός ελέγχου της ταχυδρομικής υπηρεσίας Εάν υπάρχει λίγη καθυστέρηση, κάντε περισσότερη υπομονή. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή μας.

Πολιτική ανταλλαγής

1. Επιτρέπουμε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων για αντικείμενα που έχουν προβλήματα από εμάς.

2. Θα δεχτούμε ανταλλαγές για λάθος μέγεθος ή χρώμα εντός 10 ημερών από την αρχική ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας. Επικοινωνήστε μαζί μας με το αναγνωριστικό παραγγελίας και τα στοιχεία παραγγελίας που θα σας βοηθήσουν. Σχόλια τώρα!

3. Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προτού στείλετε τα στοιχεία πίσω, θα δώσουμε τη σωστή διεύθυνση επιστροφής. Όλα τα αντικείμενα που μας αποστέλλονται πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση i. μι. δεν φοριέται, αλλοιώνεται ή πλένεται, με όλες τις ετικέτες. Τα φθαρμένα ή βρώμικα αντικείμενα θα σας επιστραφούν.

4. Δεν καλύπτουμε τα έξοδα αποστολής των ανταλλαγών, θα είστε υπεύθυνοι για τα ταχυδρομικά τέλη επιστροφής και για τα ταχυδρομικά έξοδα αποστολής των αντικειμένων που ανταλλάχθηκαν πίσω σε εσάς. Σας συνιστούμε να προσθέσετε εντοπισμό και ασφάλεια κατά την αποστολή αντικειμένων σε εμάς για δική σας προστασία, καθώς δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για χαμένες αποστολές. Οι χρεώσεις αποστολής και χειρισμού δεν επιστρέφονται.

5. Παρακαλούμε στείλτε μας email αριθμό παρακολούθησης όταν στέλνετε το δέμα πίσω

Πολιτική επιστροφών

1. Επιτρέπουμε την επιστροφή μόνο για αντικείμενα που έχουν προβλήματα που προκαλούνται από εμάς, ελπίζουμε να κατανοήσετε ευγενικά.

2. Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας με πλήρη επιστροφή χρημάτων (μείον τα έξοδα αποστολής) εάν δεν είναι ανοιχτά και σε κατάσταση πώλησης στην παρακάτω διεύθυνση.

3. Στείλτε μας email με την επιστρεφόμενη διεύθυνση αποστολής πριν στείλετε τα στοιχεία πίσω και ενημερώστε μας για τα προϊόντα που θα επιστρέψετε. Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα συσκευάζονται με ασφάλεια και ασφάλεια. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ευθύνη για αγαθά που χαθούν ή καταστραφούν κατά τη διαδικασία επιστροφής. Επομένως, σας ζητούμε να ζητήσετε πιστοποιητικό δημοσίευσης κατά την επιστροφή προϊόντων μέσω ταχυδρομείου. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών.

4. Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής-μη φθαρμένα και να περιέχουν όλες τις αρχικές συσκευασίες και τις ετικέτες. Θα πιστώσουμε την αρχική σας μέθοδο πληρωμής, εξαιρουμένου του 20% των χρεών εκ νέου αποθήκευσης / επεξεργασίας, της χρέωσης διεκπεραίωσης και του κόστους αποστολής από εμάς δεν επιστρέφεται. Όλα τα έξοδα αποστολής που σχετίζονται με την επιστροφή των εμπορευμάτων είναι ευθύνη του καταναλωτή.