Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί σε γενικούς όρους πώς προστατεύουμε το απόρρητο των προσωπικών σας στοιχείων. Θα ισχύει για οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που παρέχετε όταν εγγραφείτε σε εμάς.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε;

Οι τύποι προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς θα εξαρτηθούν από τις περιστάσεις συλλογής και τον τύπο υπηρεσίας που ζητάτε. Για παράδειγμα, όταν θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν από αυτόν τον ιστότοπο, ενδέχεται να συλλέξουμε λεπτομέρειες όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση αποστολής, τη διεύθυνση χρέωσης και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με την αγορά σας.

Δεδομένου ότι απαιτείται από το νόμο να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή "ευαίσθητων πληροφοριών", θα υποθέσουμε ότι έχετε συναινέσει στη συλλογή όλων των πληροφοριών που μας παρέχονται για χρήση σύμφωνα με αυτήν την πολιτική, εκτός εάν μας πείτε κάτι διαφορετικό.

Πώς συλλέγουμε πληροφορίες

Ενδέχεται να συλλέξουμε προσωπικά στοιχεία για εσάς όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ιστότοπού μας ή όταν έχετε προσωπική επαφή μαζί μας. Δεν συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Θεωρούμε ότι η συγκατάθεσή σας χορηγείται όταν συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για τη διευκόλυνση μιας συναλλαγής μέσω αυτού του ιστότοπου.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία

Συνήθως, συλλέγετε τα προσωπικά σας στοιχεία για τους ακόλουθους σκοπούς:

1. Για να διευκολύνετε την πρόσβασή σας στον ιστότοπο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

2. Για την παράδοση προϊόντων που έχετε παραγγείλει από εμάς

3. Για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

4. Για να ζητήσετε τη γνώμη σας για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, το μάρκετινγκ και τον ιστότοπό μας.

Αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών σε τρίτους

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε άλλους για το σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν οι πληροφορίες ή για σχετικούς σκοπούς, για παράδειγμα για την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής εκ μέρους σας ή για την παροχή ενός προϊόντος που αγοράσατε. Συνεργαζόμαστε με τρίτους συμβαλλόμενους για την παροχή υπηρεσιών για εμάς που περιλαμβάνουν τον χειρισμό προσωπικών πληροφοριών που έχουμε τον ανάδοχο. Για παράδειγμα, επί του παρόντος με τρίτους εργολάβους:

1. Παραδώστε προϊόντα που αγοράστηκαν από αυτόν τον ιστότοπο

2. Παροχή ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων, επεξεργασίας πιστωτικών καρτών και λογαριασμού σχετικών υπηρεσιών

Η ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων

Πραγματοποιήσαμε με ασφάλεια τα προσωπικά σας στοιχεία και δεν θα ανταλλάξουμε, ενοικιάσουμε ή πουλήσουμε. Θα λάβουμε όλα τα εύλογα μέτρα για να διατηρήσουμε ασφαλή οποιαδήποτε πληροφορία έχουμε σχετικά με εσάς. Οι προσωπικές πληροφορίες μπορεί να αποθηκευτούν και ηλεκτρονικά στο σύστημα υπολογιστών μας. Τείχη προστασίας, κωδικοί πρόσβασης, λογισμικό προστασίας από ιούς και φίλτρο email για την προστασία όλων των ηλεκτρονικών μας πληροφοριών.